Yhteistyökumppanit

Nämä yritykset ja yhdistykset ovat mukana tukemassa toimintaamme vuonna 2020.

Collaboration with other branches

We have an interest to always seek out new partnerships and liasons with local and national business to ensure benefits for our members such as more affordable materials.

Teknisten aineiden opettajat – TAO r.y.

TAO on pedagoginen opettajajärjestö, joka toimii käsityön, erityisesti teknisten aineiden, teknologiakasvatuksen ja työturvallisuuden sanansaattajana.

TAO_logo_sininen

Tekstiiliopettaja liitto TOL ry

Tekstiiliopettajaliitto on ammatillinen keskusjärjestö, joka kokoaa yhteen Suomen tekstiilityön- ja käsityön opettajat.

TOLry

Step Systems Oy

Step Systems on erikoistunut perusopetuksen käsityön, erityisesti teknisen työn opetustilojen erikoissuunnitteluun sekä materiaalipalveluihin.

StepSystems

VEX Robotics

VEX on robotiikan oppimisympäristö, jonka avulla oppilaat ja opettajat pääsevät konkreettisella tavalla sisälle ohjelmoinnin, robotiikan ja automaation maailmaan.

VEX

Vesi-Vasa Oy

Vesi-Vasa on palveleva alan ammattilainen, jolta saat toimivaa talotekniikkaa omakotitaloista vaativampiinkin hankkeisiin.

vesi-vasa

Metallipalvelu VIRMA Oy

Metallipalvelu VIRMA Oy palvelee ammattitaidolla niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. Henkilökunnan ammattitaito ja metallialan monipuolinen osaaminen takaavat asiakkaille laadukkaat tuotteet. Asiakkaitamme ovat Satakunnan alueella toimiva teollisuus, varsinkin elintarvikeala.

VAIN MARKON KÄYTTÖÖN

Alfa Laval Aalborg Oy

Alfa Laval Aalborg Oy suunnittelee ja toimittaa savukaasun lämmöntalteenottojärjestelmiä ja poltinkattiloita laivoihin, voimalaitoksiin sekä prosessiteollisuuteen, muun muassa sementti- ja terästehtaille. Innovatiivisia ratkaisujamme on toimitettu yli 100 maahan parantaen lukuisien loppukäyttäjien energiatehokkuutta.

alfa-laval-logo_640x360

Kouluelektroniikka Oy

Kouluelektroniikka on raumalainen vuonna 1985 perustettu elektroniikan tuontia, vientiä ja suunnittelua harjoittava yritys.

ke_logo_blue

Ourex Oy

Ourex ratkaisee työtilojen ja työympäristön ilmanpuhtauteen liittyvät ongelmat.

Ourex

Scantima Maskin Oy

Scantima Maskin Oy tarjoaa koneet sekä laitteet vaatetus-, tekstiili-, kenkä- sekä huonekaluteollisuudelle.

Scantima Maskin Oy

Rauman Akku Oy

Rauman Akku palvelee vuosittain yli 1400 yritysasiakasta länsirannikolla. Toimintaa on aina johdettu asiakkaiden ehdoilla ja asiakkaiden etua ajatellen.

Rauman Akku logo

Narvi Oy

Narvi Oy on suomalaisen saunakulttuurin asiantuntija: yritys tuottaa Suomessa alusta loppuun suunniteltuja sekä valmistettuja kiuastuotteita.

logo - narvi oy

Levyneliö Oy

Levyneliö Oy on 40 vuoden kokemuksella metallialan ammattilainen ohutlevytuotteissa ja kokoonpanopalveluissa: yritys toimittaa esimerkiksi laserleikatut tuotteet sekä profiilipellit ympäri Suomen.

logo-musta

Rauman TK-Kilta ry kiittää yhteistyöstä!

Haluatko mukaan tukemaan käsityön aineenopettajien koulutusta? Ota yhteyttä!
Nettisivumainokset vuonna 2019 alkaen 200€, etusivumainos 400€.
Tukea voi myös materiaali- tai kalustolahjoituksilla.